viernes, 30 de mayo de 2014

Tasca 5: La nostra escena

Ací expliquem la nostra idea sobre com ens haviem imaginat que seria representada la nostra escena en el musical. Aquestes són les nostres idees de grup, abans de posar-ho en comú amb els altres grups que treballen la Transició.

Descripció de la nostra escena

Després de la dictadura, comença a desenvolupar-se la democràcia. Volem representar la aprovació del referèndum sobre la democràcia de Suárez, les primeres eleccions, les propostes que van fer els diferents partits que van sorgir a Espanya, les primeres manifestacions i com es donaren, la primera pegada de cartells de campanya , la resistència franquista, atacs d’ETA, i el ressorgiment de les tensions amb l’exèrcit que es negà a seguir amb el desenvolupament de la democràcia i intenten un colp d’estat liderat per Tejero el 23 de setembre.


La forma en que volem representar-lo és primerament, amb una escena amb l’escenificació de la mort de Franco, i com es va començar amb la democràcia. A continuació en un altra posaríem la cançó de “Habla pueblo habla” mentre els personatges que serien polítics i ciutadans la canten i escenifiquen com comencen a votar, com ressorgeixen els partits polítics que van desaparèixer en la dictadura. (taules amb urnes i cartells dels partits). Una altra escena on escenifiquem les primeres manifestacions antifranquistes i franquistes. Les primeres pegades de cartells polítics. 

I l’última escena on representarem el 23-F amb les frases més significatives del general Tejero, els tirs al sostre i la pressió de Suárez per a que es tranquil·litzaren.

No hay comentarios:

Publicar un comentario