martes, 13 de mayo de 2014

Llums i ombres en l'Espanya del S.XX

A aquesta entrada vos presentem el nostre treball incial del projecte del 3r trimestre, que anem a començar anomenat "Llums i ombres en l'Espanya del S.XX". A classe hem vist un documental sobre les dones professores durant la Segona República. Aquest treball que hem fet posteriorment ha consistit en llegir uns quants dies del diari de Maria Sànchez Arbós i fer nosalres mateixa altres quatre dies més del seu diari com si forem ella. Els membres del grup som Elisa Turrión, Andrea Vidal, Ainoa Fort i Jaume Sàez de 4tC.

A continuació adjuntem els documents
Ainoa Fort

Andrea Vidal

10 comentarios:

  1. Jaume no ha presentat el treball el dimecres indicat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cal escriure bé. Usar els signes de puntuació. Una mestra no pot escriure així!! No has desenvolupat molt les idees ni el context ni hi ha massa emoció com és propi d'un diari.

      Eliminar
  2. Ainoa cal revisar el treball: la cronologia no és correcta i està massa centrat a l'educació i les idees són repetitives. Canvia la presentació i que siga més un document antic, un diari. Ha de manifestar els sentiments abans i després de la guerra situant-los en el context. Ella era republicana-

    Elisa: en privat de FB

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No hi ha canvis. Continuen les errades greus en la contextualització històrica. Hi ha poc de sentiment per ser un diari. Una pena que no aprofiteu les oportunitats que se vos donen.

      Eliminar
  3. Andrea: cal situar en el context. A l'any 35 quan de temps estava ja instaurat el govern de la República? Revisa el context del relat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No hi ha canvis. Errors en cronologia i context del diari. Molt repetitiu i semblant al de les companyes.

      Eliminar
  4. COMENTARI GENERAL: Els exercicis són prou semblants i comenten els mateixos errors. Cal situar el relat al context correctament i no centrar-se a soles a l'educació i en qualsevol cas, no cometre errades històriques importants.

    ResponderEliminar
  5. Andrea: No hi ha canvis i per tant la correcció és la mateixa que abans.

    ResponderEliminar