miércoles, 30 de octubre de 2013

Descripcions personals

Aquest és el nostre bloc de grup per al projecte "Atreveix-te a pensar" i està format per Andrea Vidal, Elisa Turrión, Maria Talaya i Vicent Fenoll. Ací anem a penjar els treballs que anem anar fent durant aquest projecte. En ètica hem estat treballant amb diferents activitats per a la fi elaborar les nostres descripcions personals, per saber com som i presentar-nos. 


Descripció d'Elisa.



Descripció d' Andrea.
Descripció de Vicent
Descripció de Maria




6 comentarios:

  1. Pugeu altra vegada el document que no es visualitza. Els vokis no poden excedir del tamany del menú lateral. Copiar el codi en un tamany més menut!!

    La resta fenomenal.

    ResponderEliminar
  2. Com observareu les descripcions són qualitativament molt diferents. Andrea i Vicent convindria que ja la milloraren. Cal respectar el guió de treball sobre la personalitat i eliminar tots aquells elements que no ens defineixen per endinsar-se al temperament, el caràcter, la vida afectiva, l'educació i valors rebuts, etc.

    Cal presentar un document més treballat des del punt de vista del disseny i Vicen deuries revisar també el tamany del voki. Entra al gadget i canvia cuidadosament i proporcionalment els números a uns de més menuts.

    ResponderEliminar
  3. Per cert dos cosetes més.

    Continueu sense un nom de bloc!!!!!

    Elimineu els captcha a la configuració del bloc. Són el codi de seguretat que tant de temps em fa perdre quan vos comente.

    Gràcies

    ResponderEliminar
  4. Maria, un gran treball però ja que t'agrada tant l'estètica, supose que la bellesa en general també i seria fenomenal que desenvolupares aquestes inquietuds teues fent un document preciós i ... sense faltes d'ortografia. També ahí està la bellesa, a més de a l'interior, com saps.

    Usa word per posar color, imatges, fons d'aigua a la teua descripció i veuràs com queda molt millor i en diu molt més de tu.

    ResponderEliminar
  5. El producte final del vostre treball és una mica desigual. Algunes persones sí han fet un esforç per millorar el que ja tenien i altres no. Es una pena malaprofitar les oportunitats però ... cadascú tria el que fa.

    Millorar l'ortografia en general i alguns la presentació dels documents, estaria molt bé.

    ResponderEliminar